Diploma EHBO herhaling

Algemeen

Om het E.H.B.O. diploma geldig te houden, dient te worden voldaan aan de eisen van de hercertificering van het Oranje Kruis. Geldigheid van het E.H.B.O. diploma is twee jaar en wordt nogmaals voor dezelfde periode verlengt als u de jaarlijkse bijscholing volgt.

Hercertificering

Heeft u geen behoefte om uw competentiebijeenkomsten over meerder avonden per jaar te volgen? Elk jaar bieden wij een aantal dagen, doorgaans op zaterdag, om de bijscholing te doen. De groepsgrootte is minimaal zes personen en maximaal 12 personen. Voor de hercertificering dient u minimaal twee dagen per jaar deel te nemen aan de bijscholing. Dit kan zijn in het voor -en najaar. Een bijscholing is voor 8 uur per dag. Deelcompetenties, ofwel u heeft elders al een deel competenties gedaan, zijn in overleg met www.zoekslachtoffers.nl

U bent zelf verantwoordelijk voor het geldig houden van uw E.H.B.O diploma binnen de gestelde termijnen. ZOEKtrainingen.nl accepteert geen aansprakelijkheid indien uw E.H.B.O.-diploma is vervallen.

* Bij voldoende deelname zal pas doorgang van de herhaling plaatsvinden.

Cursusmateriaal

Voor de bijscholing wordt gebruikt gemaakt van het Oranje Kruis boekje “De officiële handleiding voor E.H.B.O.”. Dit boekje is uitgereikt bij uw E.H.B.O cursus. Heeft u geen boekje meer in bezit? Bestel deze dan via onze planning op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aan het boekje zitten kosten verbonden (excl. Verzendkosten).

Vergoedingen** en/of belastingvoordeel**

Sommige ziektekostenverzekeraars kennen een vergoeding voor het volgen van een E.H.B.O.-cursus. De voorwaarden en hoogte van de vergoeding kan per maatschappij verschillen. Informeer bij uw ziektekostenverzekeraar naar uw persoonlijke mogelijkheden.

Indien u uw cursus uit zelfstandige beroepsmatige overweging doet, kan u mogelijk in aanmerking komen voor een belastingvoordeel. De hoogte van dit belastingvoordeel is afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden. Kijk hiervoor op de website van www.belastingdienst.nl

** Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.