Consultancy

Adviesgesprek COVID-19

ZOEKslachtoffers.nl heeft mogelijkheden kunnen creëren om haar LOTUS®slachtoffers optimaal te kunnen inzetten gedurende trainingen Levensreddend Eerste Hulp opleidingen en herhaling trainingen.

Geen statische trainingen versoberd door alleen maar saaie theorie, Powerpoints, Filmpjes en kunstof ledenmaten om de doelstelling oefenen. Wij doen en kunnen het anders! En willen graag de "mindset" van COVID en inzet LOTUS®slachtoffer anders interpreteren.

Op een verantwoorde en veilige manier kunnen uw cursisten blijven trainen met de toevoeging van een LOTUS®slachtoffer tijdens uw trainingen. En niemand hoeft u te vertellen dat u met de inzet van LOTUS®slachtoffers een veel hoger rendement heeft met het behalen van uw leerdoelen.

Met begeleiding van onze Instructeur LOTUS® heeft ZOEKslachtoffers.nl een programma ontwikkeld waarbij met interactie van een LOTUS®slachtoffer uw training alsnog aangenaam een zinvol kunt maken.
Graag bekijken wij met u de mogelijkheden voor het inzetten van ons maatwerk binnen uw lesplan(nen). Onze consulent kan u in een persoonlijk gesprek meer vertellen over de mogelijkheden en implementatie van ons programma binnen uw organisatie.

Tevens bekijken wij samen met u de mogelijkheden voor sales-upgrading van uw trainingen in combinatie met het gebruik van een LOTUS®slachtoffer.

Uiteraard verzorgen wij samen een 100% COVID-19 PROOF lesprogramma met ongekende dynamische mogelijkheden en zo min mogelijk gebruik van de niet benodigde (bedachte) hulpmiddelen.

U heeft al een adviesgesprek (60 minuten) voor € 125,00 excl. reiskosten en reistijd. Wij factureren vooruit en verder op basis van een nacalculatie.
Indien u besluit om via ZOEKslachtoffers.nl u uw planning en levering van LOTUS®slachtoffers via ons te laten faciliteren, compenseren wij u de consultancykosten bij eerste declaratie van minimaal €500,00 exclusief B.T.W.

Maak vandaag nog een afspraak! Voor het inplannen van een afspraak belt u met +31 (0)85 773 05 73


**Aan dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend en zal dit artikel doorlopend worden bijgesteld op basis van de richtlijnen die zijn gesteld door het RIVM.

20141209 ZOEKslachtoffers logo Covid