Detachering

ZOEKt u professionele LOTUS®slachtoffers voor uw trainingen? ZOEK®slachtoffers.nl detacheert voor elke type training de juiste LOTUS®slachtoffer. Met onze grote netwerk aan LOTUS®slachtoffers kunnen wij in alle delen van Nederland hierin voorzien. Maar ook bij buitenlandse trainingen kunnen wij voorzien in Engelssprekende LOTUS®slachtoffers.

Voor grootschalige opdrachten kunnen wij maatwerk leveren door onze LOTUS®slachtoffers op te leiden voor uw specifieke branche. Zo kunnen onze LOTUS®slachtoffers perfect aansluiten op uw wensen en zijn de LOTUS®slachtoffers zo opgeleid dat zij een casus geheel zelf kunnen interpreteren zonder tussenkomst van een instructeur. Een cursist kan op deze wijze beter zijn leerdoel bereiken, doordat het slachtoffer dan reageert op het handelen van de hulpverlener.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Onze medewerkers staan u graag te woord en komen desgewenst bij u langs.

Telefonisch kunt u ons spreken via telefoonnummer +31 (0)85 773 05 73 of stuurt u en email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.