Planning van LOTUS®slachtoffers

Wilt u uw kostbare tijd niet besteden aan het inplannen van uw LOTUS®slachtoffers? Een optie om dan uw gehele planning uit handen te geven van ZOEK®slachtoffers is dan een goed alternatief. Onze gemotiveerde en professionele planners plannen en leveren na uw behoefte, wensen en locatie door geheel Nederland uit haar eigen poule met LOTUS®slachtoffers. Alleen de beste medewerkers met het Diploma LOTUS® hebben wij voor u geselecteerd.

Via een geavanceerd online planningssyteem zetten wij onze opdrachten uit naar de medewerkers en kunnen wij 24/7 uw waardevolle opdrachten bewaken en volgen qua inzet.

Heeft u maatwerk of grootschalige projecten? Niets is prettiger voor u dan dat u dit met een gerust hart uit handen kan geven van onze professionele organisatie. De nodige voorbesprekingen met uw bedrijf geven ons de mogelijkheid om "op maat" gemaakte dienstverlening na wens te kunnen afstemmen.

Desgewenst kunnen wij LOTUS®slachtoffers specifiek branchegericht opleiden. Een LOTUS®slachtoffer kan dan geheel inspelen op uw bedrijfscultuur en disciplines waarin u actief bent, zoals bijvoorbeeld het geheel zelfstandig interpreteren van een trauma casuïstiek.

Ook belangstelling om uw planning eens in een ander daglicht te zetten? Informeer naar onze mogelijkheden en maak een afspraak met onze adviseur