Planning van ZOEKslachtoffers

Wilt u uw kostbare tijd niet besteden aan het inplannen van uw erkend gercertificeerde slachtoffers voor uw training? Een optie om dan uw gehele planning uit handen te geven van ZOEK®slachtoffers is dan een goed alternatief. Onze gemotiveerde en professionele planners plannen en leveren na uw behoefte, wensen en locatie door geheel Nederland uit haar eigen poule met erkende slachtoffers. Alleen de beste medewerkers met hebben wij hier voor u geselecteerd.

Via een geavanceerd online planningssyteem zetten wij onze opdrachten uit naar de medewerkers en kunnen wij 24/7 uw waardevolle opdrachten bewaken en volgen qua inzet.

Heeft u maatwerk of grootschalige projecten? Niets is prettiger voor u dan dat u dit met een gerust hart uit handen kan geven van onze professionele organisatie. De nodige voorbesprekingen met uw bedrijf geven ons de mogelijkheid om "op maat" gemaakte dienstverlening na wens te kunnen afstemmen.

Desgewenst kunnen wij medewerkers specifiek branchegericht opleiden. Een medewerker kan dan geheel inspelen op uw bedrijfscultuur en disciplines waarin u actief bent, zoals bijvoorbeeld het geheel zelfstandig interpreteren van een casuïstiek.

Ook belangstelling om uw planning eens in een ander daglicht te zetten? Informeer naar onze mogelijkheden en maak een afspraak met onze adviseur