Online Workshops

NIEUW bij ZOEKslachtoffers.nl

Wie doet er mee met onze ** GRATIS ** online thema "Grimeren vrij werk". Tijdens deze Try-Out op 31 maart 2020 van 19.30 - 21.00 uur nodigen ZOEKslachtoffers je uit om vooral leuk met elkaar, tijdens een webcam meeting, deel te nemen met het grimeren van een vrij grimeerwerk.

Iedereen kan en mag meedoen. Ben je op dit moment bezig met de opleiding of gaan je startenmet de opleiding voor het Diploma LOTUS®? Dan willen wij wel aangeven dat alle getoonde grime, in de meeste gevallen GEEN leidraad/voorbeeld is voor de eindtermen van je examen.
Daarom noemen wij het immers ook vrij werk en dat wij van elkaar leuke tips of weetjes kunnen leren.

Met de chatfunctie kunnen groepsgewijs eventueel vragen aan elkaar worden gesteld.

Geef je eventueel via de operator, toestemming om jouw webcam beeld te delen, dan kan deze switchen tussen de verschillende aanwezige genodigden met hun resultaat, om zo elkaars creativiteit te kunnen bewonderen.

LET OP! Deze Try-Out is niet bedoeld om elkaar te gaan bekritiseren, maar om gewoon even weg te zijn van de hedendaagse en vervelende beslommeringen!!!!

Onze setting staat al klaar zoals je op de foto kunt zien en ook wij vinden het best wel een beetje spannend.

Belangstelling om ook met ons te gaan meedoen.? Meld je dan snel aan via de onderstaande link. Uiteraard verwachten wij dan wel dat je op de bewuste meeting komt. We kunnen draaien met maximaal 100 genodigden en dan zal de inschrijving zich automatisch gaan blokkeren.

Aanmelden via:

https://us04web.zoom.us/meeting/register/upEocuGsrjgoCmC1e6P-uBa_CZnvhZBgWA