ZOEKt u professionele ZOEKslachtoffers voor uw trainingen? ZOEKslachtoffers.nl detacheert voor elke type training de juiste ZOEKslachtoffer. Met onze grote netwerk aan Oranje Kruis gecertificeerde slachtoffers kunnen wij in alle delen van Nederland hierin voorzien. Ook bij buitenlandse trainingen kunnen wij voorzien in Engelssprekende ZOEK®slachtoffers die officieel zijn gecertificeerd.Voor grootschalige opdrachten kunnen wij maatwerk leveren door onze ZOEKslachtoffers op te leiden voor uw specifieke branche. Zo kunnen onze ZOEKslachtoffers perfect aansluiten op uw wensen en zijn de ZOEKslachtoffers zo opgeleid dat zij een casus geheel zelf kunnen interpreteren zonder tussenkomst van een instructeur. Een cursist kan op deze wijze beter zijn leerdoel bereiken, doordat het slachtoffer dan reageert op het handelen van de hulpverlener.

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Onze medewerkers staan u graag te woord en komen desgewenst bij u langs.

Telefonisch kunt u ons spreken via telefoonnummer +31 (0)85 773 05 73 of stuurt u en email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.