ZOEKt u professionele "slachtoffers" voor trainingen? ZOEKslachtoffers.nl detacheert voor elke type training de juiste medewerker. Met een grote netwerk aan Oranje Kruis gecertificeerde "slachtoffers" kunnen wij in alle delen van Nederland hierin voorzien. Ook bij buitenlandse trainingen kunnen wij voorzien in Engelssprekende ZOEK®slachtoffers die officieel zijn gecertificeerd.

Voor grootschalige en langdurige opdrachten kunnen wij voorzien in maatwerk door het aanvullend opleiden van ZOEKslachtoffers met expertise in uw specifieke branche. Zo kunnen onze ZOEKslachtoffers perfect aansluiten op de wensen en zijn de ZOEKslachtoffers zo opgeleid dat zij een casus geheel zelf kunnen interpreteren zonder tussenkomst van een instructeur.

Een cursist kan op deze wijze beter zijn leerdoel bereiken, doordat het slachtoffer dan reageert op het handelen van de hulpverlener.

Waarom kiezen voor ZOEKslachtoffers:

- het wiel niet opnieuw hoeven uitvinden

- grote portefeuille met gekwalificeerde medewerkers

- uw planning onze zorg

- uw aanvragen overzichtelijk in onze afgeschermde portaal 24/7 up to date

- scherpe tarieven en geringe kosten planning

- landelijke dekking

- uitgebreide urenrapportage en additionele kosten


Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Onze medewerkers staan u graag te woord en komen desgewenst bij u langs.

Telefonisch kunt u ons spreken via telefoonnummer +31 (0)85 773 05 73 of stuurt u en email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.