Politie zoek

ZOEKslachtoffers.nl gaat een samenwerking aan met de Politie Academie Amsterdam en inzet van “slachtoffers” voor de EHDP (Eerste Hulp Door Politie) trainingen. Tijdens deze trainingen worden aankomende politieagenten opgeleid in het verlenen van eerste hulp aan slachtoffers in thuissituaties, verkeersongevallen, etc.

Tijdens de trainingsdagen is hierin een rol voor “slachtoffers” weggelegd, en om hier cursisten een realistisch scenario en acteerspel aan de cursisten aan te bieden op basis van de aanwezige casuïstiek.

Voor deze opdracht zoeken wij gediplomeerde “slachtoffers” met de aantekening Landelijke Opleiding Tot Uitbeelding van Slachtoffers of met een aantekening ZOEKslachtoffer Basic. We starten al medio september met het detacheren van onze medewerkers aan de Politie Academie.
Word je door ZOEKslachtoffers.nl gedetacheerd aan de Politieacademie Amsterdam, dan ben je bereid vooraf zelf te investeren in de aanwezigheid bij een introductiemiddag als medewerker. Deze vindt plaats op 14 september 2022 om 14.00 uur bij de Politieacademie Amsterdam.

Heb je nog geen certificering als “slachtoffer” maar al wel je Oranje Kruis EHBO Diploma, Rode Kruis EHBO Certificaat of ben je in bezit van je diploma MBO- en/of HBO verpleegkundige, dan zijn er bij ons mogelijkheden tot het volgen van een ZOEKslachtoffer Basic opleiding, waarmee je kunt deelnemen aan de EHDP trainingen en onze overige BHV opdrachten

Voorwaarden voor deelname aan deze opdracht:

  • Je kunt zelfstandig werken en zonnodig reflectie geven op het handelen van de cursist
  • Je bent creatief met het acteren van ziektebeelden en emoties
  • Je bent bekend met methodisch handelen volgens de ABCDE-methodiek
  • Je kunt ad-hoc schakelen in je “rollplay” als casuïstiek hierom vraagt
  • Je bent van onbesproken gedrag (overleg met VOG)
  • Je bent altijd representatief en verzorgd
  • Je kunt fysiek een paar stootjes hebben
  • Je trotseert weer en wind tijdens eventuele inzetten
  • Je hebt geen problemen met het maken van foto- video en geluidsopnamen t.b.v. feedback en portfolio

Heb jij belangstelling voor deze vacature en wil je meer informatie over onze voorwaarden? Stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijven als "slachtoffer" voor deze vacature en ook onze andere opdrachten kan via: https://www.zoekslachtoffers.nl/index.php/voor-zoekslachtoffers/inschrijven-2.html

 

 


Denkt u aan een carrière move?

 

Momenteel hebben wij vacatures voor:

 

ZOEKslachtoffers voor Oranje Kruis opleidingen en BHV.

Instructeur Landelijke Opleiding Tot Uitbeelding van Slachtoffers

Commercieel Binnendienstmedewerker / planner