NIEUWSBERICHT

Verheugd zijn wij te mogen mededelen dat het Instituut Voor Veiligheid & Milieu (IVM), de samenwerking is aangegaan met ZOEKslachtoffers.nl. Doel van de samenwerking is de ondersteuning van ZOEKSlachtoffers.nl bij de groeiende behoefte van IVM. 

Sinds de 8 jaar dat ZOEKslachtoffers.nl is gestart met de onderneming, is deze inmiddels uitgegroeid tot de grootste detacheerder en opleider van gediplomeerde ZOEK®slachtoffers door geheel Nederland.

Adequaat handelen, continuïteit, kwaliteit en kwantiteit is voor onze opdrachtgevers van groot belang. Middels onze samenwerking kan IVM nu alle klanten een nog snellere en net zo vertrouwde dienstverlening aanbieden. 

Voor ZOEKslachtoffers.nl is de samenwerking een waardevolle aanvulling op haar portefeuille van opdrachtgevers. Mede omdat IVM opdrachtgevers bedient in voornamelijk de Noordelijke provincies van Nederland en dit verder mogelijkheden opent voor onze onderneming.

Uiteraard zijn wij van ZOEKslachtoffers.nl trots dat er wederom een groot vooraanstaand opleider van uiteenlopende veiligheidstrainingen heeft gekozen voor de dienstverlening van ZOEKslachtoffers.nl. Wij hopen met onze “passie” te mogen bijdragen aan o.a. de slogan: “Instituut Voor Veiligheid & Milieu - De Schakel tussen kennen en kunnen”.

Wij nodigen huidige en zeker ook nieuwe 'slachtoffers' uit om deel uit te komen maken van deze voor ons nieuwe en uitdagende missie en om deze samen met ons verder waar te maken.

Wij zeggen: “Fictie is onze realiteit”. En de hoogwaardige dienstverlening? Die is sowieso bij ons al realiteit!

Voor meer informatie over onze samenwerking met IVM of heeft u misschien belangstelling als ZOEKslachtoffer aan de slag te gaan? Neem contact op met onze klantenservice en stuur een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.