Frequently Asked Questions - All FAQs

Selecteer uw categorie

Zoeken in F.A.Q.'s
Toon alle F.A.Q's in de lijst

Algemene F.A.Q.

Als gediplomeerde LOTUS®slachtoffer zijn er mogelijkheden om met elkaar samen te werken. Aan de hand van uw aanmelding gaan wij met u in gesprek om te beoordelen of datgene wat wij in een LOTUS®slachtoffer zoeken bij u kunnen terugvinden. Heeft u belangstelling en een geldig diploma LOTUS®? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@zoekslachtoffers.nl of bel met 075-6151748 voor meer informatie.

Het is mogelijk om via de website, als u bent ingelogd, de historie te bekijken van uw komende opdrachten en reeds gedane opdrachten (Max. 2 maanden terug). De opdrachten die u hier ziet zijn dus aan u gekoppeld en verwachten wij ook dat u deze opdracht gaat doen. Dit overzicht is altijd up-to-date van minuut op minuut.

Als u bent ingelogd, kunt u via het menu gaan naar de optie mijn account -> Historie. Hier treft u uw persoonlijk overzicht aan.
U kunt hier ook komen via de link: http://zoekslachtoffers.nl/administrator/index.php?option=com_fsf&view=faqs

Ziet u uw opdracht niet erbij staan neem dan contact op met de planning van ZOEKslachtoffers.nl. Ook als u opdrachten in het overzicht ziet, waarvan u van mening bent dat dit niet correct is, verzoeken wij u spoedig contact te zoeken met onze planning.

Aan het overzicht kunnen geen rechten worden ontleend.