ZOEK®slachtoffers detacheert professionele (trauma) LOTUS® slachtoffers. Wij detacheren LOTUS®slachtoffers op elke gewenste plek in Nederland of daarbuiten. Ons bedrijf kent geen grenzen en wij verleggen deze ook graag. Met onze inmiddels jarenlange ervaring in detacheren kunnen wij u kwaliteit en kwantiteit van onze dienstverlening waarborgen.

En onze dienstverlening stopt niet bij het detacheren van LOTUS®slachtoffers. Wij kunnen desgewenst uw gehele LOTUS® planning -en coördinatie van LOTUS®slachtoffers uit handen nemen. Met ons streng geselecteerde netwerk van LOTUS®slachtoffers door geheel Nederland, ontzorgen onze professionele planners u met de al ingewikkelde en tijdrovende planning en kan u zich geheel richten op uw eigen core-business, namelijk, namelijk het organiseren van uw trainingen.

Onze missie is daarom niet midden dan "Fictie naar realiteit van hedendaags brengen en hiermee kennis van anderen vergroten"

Visie "Wij van ZOEK®slachtoffers zien het als onze kerntaak, om detachering en opleiden van LOTUS®slachtoffers naar een professioneel niveau te krijgen. Een daarmee professionele ondersteuning te bieden aan uw training of opleiding".